‘Google Pixel 3 XL krijgt oled-scherm van LG’

Smartphones

Eerder deze week verscheen er een foto waarop de vermeende screenprotectors voor Google Pixel 3 en Pixel 3 XL waren te zien. Een van de opvallendste verschillen in vergelijking met de huidige generatie is de inkeping aan de bovenkant van de grotere Pixel 3 XL. Voor de rest werd er helaas geen informatie gedeeld over het toestel, maar daar brengt Weibo-gebruiker Ice Universe vandaag verandering in.

Pixel 3 XL met oled-scherm

Volgens de bron zal de Pixel 3 XL ook dit jaar worden uitgerust met een oled-scherm. De gebruiker claimt ook dat het scherm een inkeping heeft aan de bovenkant van het scherm, wat overeenkomt met het eerdere lekt. De timing is in onze ogen echter opvallend, want het kan natuurlijk ook zijn dat de informatie simpelweg gebaseerd is op de eerder gepubliceerde foto.

Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL

Screenprotectors voor de vermeende Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL.

Verder zegt de tipgever dat LG Display verantwoordelijk is voor de productie van het oled-scherm. We hopen dat LG dit jaar in ieder geval een beter scherm produceert, want het oled-scherm van de Pixel 2 XL bleek lang niet zo goed te zijn als de oled-schermen die Samsung produceert voor zijn eigen telefoons, de iPhone X en de kleinere Pixel 2.

Over de rest van de specificaties is nog weinig informatie gelekt, maar het is aannemelijk dat de Pixel 3 en Pixel 3 XL zullen worden aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Naar verwachting zal dit worden gekoppeld aan 4GB of 6GB aan werkgeheugen en worden er opslagconfiguraties verwacht met 64GB, 128GB of 256GB. Onduidelijk is nog of Google de Pixel 3-serie wil voorzien van een tweede camera aan de achterzijde. Tot op heden is het een van de weinige fabrikanten die heeft vastgehouden aan een configuratie met een enkele camerasensor.

Op dit moment is het nog onbekend wanneer Google de Pixel 3 en Pixel 3 XL gaat onthullen. De telefoons zullen waarschijnlijk uit de doos op Android P draaien en de verwachting is dat het nieuwe besturingssysteem rond oktober wordt gelanceerd. Vorig jaar werd de Pixel 2-serie op 4 oktober onthuld en het zou niet verrassend zijn wanneer dezelfde tijdlijn opnieuw wordt gevolgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*