Wolfenstein: Youngblood en Cyberpilot VR komen in 2019

Gaming

Bethesda heeft Wolfenstein: Youngblood als de volgende game in de beruchte Wolfenstein-serie aangekondigd. Wolfenstein: Youngblood wordt een coöperatieve game waarin de dochters van Anya en BJ op zoek gaan naar hun vader. Daarnaast maakte de uitgever ook bekend dat Wolfenstein: Cyberpilot in ontwikkeling is voor vr-headsets.

Wolfenstein: Youngblood

In de coöperatieve campagne Wolfenstein: Youngblood nemen Jessica en Sophia Blazkowicz, een tweeling en dochters van Anya & BJ, het samen op tegen de nazi’s om hun vader te vinden en Parijs te bevrijden. “Om te overleven moet je het lijden omarmen”, zegt Blazkowicz tegen zijn dochters, waarna je in de trailer twee jongen vrouwen ziet die uitkijken over een rode wereld vol met marcherende nazi’s. De game speelt zich in 1980, 19 jaar nadat BJ Blazkowicz de tweede Amerikaanse revolutie had ontketend in Wolfenstein II: The New Colossus.

We hopen dat Wolfenstein: Youngblood van dezelfde kwaliteit is als The New Colussus, die wij beschouwen als een van de beste games in de serie. De game verschijnt in 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Onbekend is nog of er een versie voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Wolfenstein: Cyberpilot

Wolfenstein: Cyberpilot wordt een losstaand spel voor vr-headsets, hoewel het nog niet duidelijk is voor welke headsets de game verschijnt. Skyrim VR van Bethesda is beschikbaar voor de HTC Vive, Oculus Rift, Windows Mixed Reality en PlayStation VR. Het is aannemelijk dat Cyberpilot ook voor deze brillen verschijnt. Spelers kruipen in Wolfenstein: Cyberpilot in de huid van een hacker die het Franse verzet helpt tegen de nazi’s met het Panzerhund-voertuig. Wolfenstein: Cyberpilot wordt net als Youngblood in 2019 uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*