Ubisoft geeft Beyond Good & Evil 2 nieuwe trailer

Gaming

We hadden gehoopt op nieuwe gameplaybeelden van Beyond Good & Evil 2, maar Ubisoft toonde helaas alleen een nieuwe cgi-trailer. De ontwikkelaar gaf wel enkele nieuwe details vrij over de personages en maakte ook bekend dat de game coöperatieve elementen bevat.

Beyond Good & Evil 2

Het was geen geheim dat Beyond Good & Evil 2 een prequel is, maar in de nieuwe filmische trailer kregen we ook een glimp te zien van de hoofdrolspeler van het originele spel, Jade. Dat is enigszins opvallend, omdat Ubisoft vorig jaar nog zei dat de game zich voor de geboorte van Jade afspeelt. De Jade die we in de trailer zien ziet er jonger uit dan in Beyond Good & Evil. Personages als Pey’j het varken en het aapje van vorig jaar zijn ook opnieuw zichtbaar.

Ubisoft maakte niet bekend wanneer Beyond Good & Evil 2 wordt uitgebracht, hoewel de game vorig jaar nog maar kort in ontwikkeling was. De game zal afwijken van de lineaire gameplay van het origineel en spelers de kans bieden om alleen of met vrienden te spelen. Volgens de ontwikkelaars zal de coöperatieve modus naadloos werken, zodat medespelers op ieder moment kunnen in- en uitloggen zonder dat de gameplay wordt onderbroken.

Ubisoft werkt ook samen met het HitRECord van Joseph Gordon-Levitt om geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om zelf bij te dragen aan Beyond Good & Evil 2. Het is mogelijk om kunstwerken en muziekstukken toe te voegen, terwijl ideeën kunnen worden gedeeld via het Space Monkey Program.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*