Fallout 76 krijgt uiteindelijk ondersteuning voor mods

Gaming

Fallout 76 is een online game met zowel singleplayer- als multiplayer-elementen en dat betekent dat Bethesda ook een nieuw systeem voor mods zal moeten ontwikkelen. Volgens Bethesda’s Todd Howard is het de bedoeling dat mods op een later moment aan de game worden toegevoegd.

Mods voor Fallout 76

Howard sprak op de E3 met Geoff Keighley over Fallout 76 en mod-ondersteuning. Uit het interview blijkt dat de optie niet op de dag van release beschikbaar zal zijn, maar dat het team toegewijd is om de functie uiteindelijk toch te introduceren. “Bethesda is 100 procent toegewijd om mods in Fallout 76 te krijgen”, aldus Howard. Het lanceren van een goed lopende, degelijke service heeft echter meer tijd nodig. “We zijn momenteel nog aan het ontwerpen hoe die dienst eruitziet. Je zult in staat zijn om om je eigen privéwereld te hebben en deze aan te passen met mods.”

Bethesda brengt Fallout 76 op 15 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De uitgever kondigde ook Power Armor Edition aan met een draagbare T-51 Power Amor Helmet en andere extra’s voor fans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*