Playground-modus komt dinsdag naar Fortnite Battle Royale

Gaming

De Fortnite-update van deze week brengt naar alle waarschijnlijkheid de Limited Time Mode Playground naar Battle Royale. Ontwikkelaar Epic Games maakte dit nieuws bekend in het hoofdmenu van de game, waar belangrijke boodschappen en nieuwe toevoegingen worden getoond.

Fortnite Playground LTM

Meestal betekent dit dat Epic Games deze nieuwe content met de volgende update aan de game toevoegt. We verwachten daarom dat de Playground LTM vanaf morgen, 26 juni beschikbaar wordt gesteld. De beschrijving van de modus luidt: “Laat je creativiteit de vrije loop op je eigen privé-eiland!”. Het is overigens niet de eerste keer dat we van de Playground-modus hebben gehoord. In een ontwikkelingsupdate van enkele weken geleden, maakte de ontwikkelaar bekend dat Playground zal zorgen voor langere matches en ook zullen er meer bronnen in de wereld zijn te verkrijgen.

Het idee achter de modus is om nieuwe spelers kennis te laten maken met de bouwtools en ze tegelijkertijd de kans geven om de Fortnite-map te verkennen. Alle schat- en munitiekisten zullen in de wereld verschijnen. In Playground krijgen spelers ook te maken met ‘friendly fire’, waardoor je moet oppassen dat je niet je teamgenoten raakt. Gelukkig zullen je teamgenoten onmiddellijk respawnen wanneer er een dergelijk incident heeft plaatsgevonden.

We zullen echter moeten afwachten of Epic de modus ongewijzigd heeft gelaten of dat er sinds de ontwikkelingsupdate de nodige veranderingen zijn doorgevoerd. De volgende Fortnite-update wordt dinsdagochtend uitgebracht. Afgelopen zondag werden de challenges van seizoen 4, week 9 ook al gelekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*