Monster Hunter World technisch niet mogelijk op Nintendo Switch

Gaming

Monster Hunter World werd eerder dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One, terwijl de pc-versie ergens in de komende maanden wordt uitgebracht. Fans van de serie hadden ook gehoopt dat Monster Hunter World uiteindelijk naar de Nintendo Switch zou komen, maar die kans lijkt niet aanwezig te zijn. Capcom zegt echter wel van plan te zijn om andere games in de franchise naar de console van Nintendo te brengen.

Monster Hunter World

Tijdens een recente aandeelhoudersvergadering zei Capcom dat het technisch niet mogelijk is Monster Hunter World naar de Nintendo Switch te brengen. In de toekomst zullen er wel andere Monster Hunter-games naar de console komen, maar deze games zijn specifiek voor de Switch gemaakt.

In mei bevestigde de Japanse uitgever al dat Monster Hunter World een enorm succes is, met inmiddels meer dan 7,9 miljoen geleverde exemplaren. Daarnaast presteren andere Capcom-games ook goed op de markt.

“In deze business zorgde het recordbrekende succes van Monster Hunter: World (PlayStation 4 en Xbox One) voor een stijging van de omzet en een grote bijdrage aan de hogere winst. Daarnaast zagen we sterke verkoopcijfers van Resident Evil 7 Biohazard (PlayStation 4, Xbox One en pc), Monster Hunter XX Double Cross (Nintendo Switch) en Ultra Street Fight II: The Final Challenges (Nintendo Switch) werd ook een groot succes”, aldus Capcom.

Bij Amazon.de is de Switch deze week in de aanbieding voor 299 euro en je hebt de keuze uit de kleuren grijs en neon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*