Dit zijn de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Smartphones

In de afgelopen weken zijn er al verschillende geruchten over de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL verschenen en vandaag hebben we een nog beter idee gekregen hoe de telefoons eruit zullen komen te zien. Telecominsider @OnLeaks publiceerde in samenwerking met MySmartPrice verschillende renders en een video van het ontwerp van de Pixel 3-serie.

Google Pixel 3 en Pixel 3 XL

Het uiterlijk van de Pixel 3 lijkt gebaseerd te zijn op de Pixel 2 XL van vorig jaar en heeft ditmaal ook een scherm met een beeldverhouding van 18:9 en stereoluidsprekers aan de voorzijde. Een andere verandering is dat het toestel is voorzien van twee camera’s aan de voorzijde, hoewel het nog niet exact duidelijk is waarvoor de tweede camerasensor dient. Er werd onlangs gespeculeerd dat Google zou overwegen om gezichtsherkenning aan beide toestellen toe te voegen.

De Pixel 3 XL heeft een scherm met een beeldverhouding van 19:9 en aan de bovenkant zien we de inmiddels beruchte inkeping, waarin eveneens twee camera’s zitten verwerkt. Beide apparaten hebben aan de achterzijde hetzelfde ontwerp gekregen, een tweekleurige glasplaat met een vingerafdrukscanner en een enkele cameralens. De achterkant zou dit jaar van glas zijn gemaakt om ondersteuning te bieden voor draadloos opladen. De Pixel 3 meet 145,6 x 68,2 x 7,9 mm en de afmetingen van de Pixel 3 XL zijn 158 x 76,6 x 7,9 mm. Op het dikste punt meten de telefoons vanwege de uitstekende cameralens 8,6 mm.

Volgens de bron van de afbeelding is het scherm van de Pixel 3 ongeveer 5,4-inch groot, terwijl de Pixel 3 XL over een 6,2-inch scherm zal beschikken. De Pixel 3-serie zal worden aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Het is nog onbekend hoeveel werk- en opslaggeheugen de telefoons zullen bieden. De verwachting is dat de Pixel 3 en Pixel 3 XL op het jaarlijkse hardware-evenement van Google worden aangekondigd, dat waarschijnlijk dit jaar op 4 oktober zal plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*