Batman: The Enemy Within komt spoedig naar Nintendo Switch

Gaming

Telltale Games heeft tot op heden nog relatief weinig games voor de Nintendo Switch uitgebracht, maar daar komt binnenkort mogelijk verandering in. Eerder dit jaar werd kreeg de Switch-versie van Batman: The Enemy Within al een leeftijdskwalificatie in Duitsland, echter is de game nog steeds niet officieel aangekondigd voor de console. Aankomende donderdag gaat Comic-Con van start in San Diego en dat lijkt een uitstekend moment te zijn voor de onthulling.

Batman: The Enemy Within

De ESRB-rating voor Batman: The Enemy Within is namelijk zojuist verschenen en dat betekent doorgaans dat een release niet ver weg meer is. Het zou kunnen zijn dat Telltale Games fans wil verrassen met een aankondiging dat de game op de eerste dag van Comic-Con kan worden gedownload op de Nintendo Switch.

In Batman: The Enemy Within wordt Bruce Wayne en Batman allebei een gevaarlijke nieuwe rol opgedrongen. De Riddler is teruggekeerd om Gotham City te terroriseren, maar z’n gruwelijke raadsels zijn slechts een voorbode van een nog grotere crisis. Door de komst van een meedogenloze federale agent en de terugkeer van een zich nog ontwikkelende Joker, moet Batman ongemakkelijke allianties sluiten, terwijl Bruce Wayne een reeks riskante misleidingen onderneemt.

Er gaan ook geruchten dat Telltale van plan is om andere episodische spellen naar de Switch te brengen, waaronder The Walking Dead: The Final Season, dat volgende maand ook zijn debuut maakt op de andere consoles en pc, samen met Marvel’s Guardians of the Galaxy en andere populaire series. Vorig jaar bracht de ontwikkelaar Minecraft: Story Mode al naar de Switch.

Batman: The Enemy Within is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*