Pokémon Go krijgt spoedig vierde generatie Pokémon

Gaming

Pokémon Go is deze maand twee jaar oud geworden en ontwikkelaar Niantic viert deze mijlpaal op verschillende manier. Recentelijk introduceerde het een ‘Summer Style’ Pikachu en een nieuwe afbeelding ter viering van de tweede verjaardag bevat de eerste hints dat de vierde generatie Pokémon op komst zijn.

Vierde generatie Pokémon

Op het artwork zijn verschillende trainers en andere personages uit Pokémon Go te zien, waaronder derde generatie Pokémon en hun Alolan-vormen. Opmerkelijk genoeg zijn ook de Pokémon Turtwig, Chimchar en Piplup afgebeeld en deze Pokémon maken onderdeel uit van de vierde generatie.

Pokemon Go Vierde Generatie

Artwork voor de tweede verjaardag van Pokémon Go.

Het is geen geheim dat Niantic werkt aan de introductie van de vierde generatie Pokémon in de zomer, maar deze afbeelding lijkt te suggereren dat een release niet ver meer weg is. We zitten bovendien in hartje zomer en dat is een periode waarin nog altijd veel Pokémon Go gespeeld wordt, waardoor het ook een uitstekend moment lijkt om een aantal Pokémon van een nieuwe generatie toe te voegen. Vorig jaar zagen we hetzelfde gebeuren met de tweede generatie Pokémon, die destijds ook nog niet beschikbaar waren in de game.

Verder zijn we ook de Mythical Pokémon Celebi, hoewel deze Pokémon al op het recente Pokémon Go Fest in Chicago was te vangen. Andere spelers zullen Celebi kunnen vangen door een Special Research Quest te voltooien, waarover binnenkort meer informatie bekend zal worden gemaakt.

In de tussentijd kunnen spelers nog proberen om de zomerse Pikachu te vinden. De ‘Summer Style’ Pikachu draagt in tegenstelling tot de reguliere Pikachu een zonnebril en een strooien hoed. De Pokémon verschijnt nog voor de rest van de maand. Vanaf 19 juli zal de nieuwe Legendary Pokémon Regice zijn debuut maken in Raid Battles. De overige twee Legendary Pokémon Titans en Regirock volgen later in de zomer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*