Fortnite-challenges Season 5, week 3 vroegtijdig gelekt

Gaming

Dataminers hebben in de laatste Fortnite-update de challenges ontdekt van seizoen 5, week 3. Het gaat opnieuw om zeven challenges en de eerste drie zullen voor iedereen beschikbaar zijn, terwijl je een Battle Pass nodig hebt voor de overige vier. Een paar zijn nog enigszins vaag en het is daarom mogelijk dat ontwikkelaar Epic Games nog enkele veranderingen gaat doorvoeren voordat ze donderdag live gaan.

Fortnite challenges seizoen 5, week 3

De challenges van week 3 werden gelekt door Storm Fortnite Leaks. Het is een mix van gebruikelijke uitdagingen, zoals het volgen van een schatkaart en het doorzoeken van kisten op een specifieke locatie. Daarnaast moet er ook doelen op de map worden vernietigd, hoewel er momenteel geen gedetailleerd informatie over deze challenge beschikbaar is. Spelers moeten wachten tot donderdag om precies uit te vinden waar het naar verwijst.

  • Beschadig voertuigen van tegenstanders (0/1000) – 5 Battle Stars
  • Vernietig specifieke doelen (?/?)– 5 Battle Stars
  • Gebruik een Launchpad (0/1) – 5 Battle Stars
  • Zoek kisten in Fatal Fields (0/7) – 5 Battle Stars
  • Volg de schatkaart in Flush Factory (0/1) – 10 Battle Stars
  • Explosieve eliminaties (0/3) – 10 Battle Stars
  • Elimineer tegenstanders in Haunted Hills (0/3) – 10 Battle Stars

Verder zullen spelers schade moeten aanbrengen aan de voertuigen van tegenstanders, zoals de All Terrain Kart (ATK) die aan het begin van seizoen 5 werd toegevoegd. Epic Games heeft de gelekte challenges nog niet bevestigd, maar de geschiedenis heeft ons geleerd dat de meeste, zo niet alle, van de gelekte challenges werkelijkheid zullen worden.

→ Bekijk hier de challenges van week 1 en week 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*