‘Pokémon Go Evolution Event gaat Gen 4 Pokémon introduceren’

Gaming

Niantic heeft in de afgelopen maanden verschillende nieuwe functies aan Pokémon Go toegevoegd, maar dat betekent niet dat de ontwikkelaar geen nieuwe ideeën heeft voor de toekomst. In 2018 heeft Niantic het mogelijk gemaakt om vrienden te maken, cadeaus uit te wisselen, traden en ook zijn er sinds enkele maanden quests beschikbaar. Volgens nieuwe geruchten zullen de vierde generatie Pokémon ook spoedig volgen.

Gen 4 Pokémon

Op Reddit wordt gespeculeerd dat de Gen 4 Pokémon in augustus aan Pokémon Go kunnen worden toegevoegd via een nieuw evenement. Dit Evolution-evenement zal een nieuwe manier zijn om nieuwe Pokémon te introduceren. Het zou in ieder geval een voor de hand liggende optie kunnen zijn, want er zijn genoeg evoluties om uit te kiezen.

“Gen 4-evoluties van eerdere generatie Pokémon (ze noemden specifiek Magmortar, Electrivire en Rhyperior”, legt een gebruiker uit op Reddit. “Nieuwe evolutie-items, inclusief Elemental Stones (ik ben hier niet zeker van, ze hebben nog nooit Fire Stone en dergelijke gehad, dus ik ben in de war). Dubbele XP voor het evolueren van Pokémon en het spinnen van Pokéstops.”

Pokemon Go Vierde Generatie

Artwork voor de tweede verjaardag van Pokémon Go.

De nieuwe informatie werd gepubliceerd met een grote waarschuwing dat dit momenteel een gerucht is dat met een flinke korrel zout moet worden genomen. “Ik ben na een lange tijd terug met een nieuw lek. Voor degenen die mij niet kennen, ik ben de man die het Water Festival- en Double XP-evenement lekte”, aldus de tipgever.

“Het lijkt erop dat de groep waar ik informatie van ontving, het niet meer gaf. Maar nu zijn ze weer terug. Deze keer zonder de volledige releasetekst (Niantic heeft ervoor gezorgd dat vertalers geen dingen meer lekten) en relatief vage informatie. Ik ben er niet zeker van deze keer, maar ik wil jullie mening toch horen.”

Dataminers hebben in de code van Pokémon Go geen aanwijzingen gevonden om dit lek te ondersteunen. Niantic heeft nog een aantal verrassingen beloofd voor de zomer en op een recent verschenen afbeelding waren er al verschillende Pokémon van de vierde generatie te zien.

1 Reactie

  1. Pokémon go is leuk

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*