Mafia 3 en Dead by Daylight zijn in augustus gratis voor PlayStation Plus-abonnees

Gaming

De maand augustus is aangebroken en dat betekent dat Sony weer een aantal nieuwe games heeft aangekondigd die deze maand door PlayStation Plus-abonnees kunnen worden gedownload. In augustus kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Mafia 3 en multiplayer-horrorspel Dead by Daylight.

PlayStation Plus in augustus 2018

In Mafia 3 neem je de rol aan van Lincoln Clay, een veteraan die na Vietnamoorlog is teruggekeerd naar zijn thuisstad New Bordeaux. In de fictieve versie van New Orleans begeef je je op een pad van wraak. De wraakactie richt zich op Sal Marcano, de grote maffiabaas in New Bordeaux. Een maffiabaas uitschakelen is echter geen eenvoudige taak. Om hem te bereiken, zul je namelijk eerst al zijn onderbazen uit de weg moeten ruimen. Dead by Daylight van Behaviour Interactive is een 4 versus 1 multiplayer waarin één speler de maniakale moordenaar is, terwijl de overige vier spelers moeten proberen te overleven.

Voor de PlayStation 3 worden de games Bound by Flame en Serious Sam 3: BFE aangeboden. PlayStation Vita-bezitters krijgen toegang tot Draw Slasher en Space Hulk. Daarnaast maakt de PlayStation VR-game Here They Lie en PlayLink-game Knowledge is Power ook nog deel uit van het aanbod in augustus.

Deze acht games zijn vanaf dinsdag, 7 augustus gratis beschikbaar voor PlayStation Plus-abonnees. In de tussentijd kun je nog de games van juli downloaden, waaronder Heavy Rain en de Absolver voor de PlayStation 4.

Een PlayStation Plus-abonnement is vanaf €59,99 beschikbaar bij Bol.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*