Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition weer beschikbaar voor pre-order

Gaming

De laatste Nintendo Direct stond in het teken van Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Een van de aankondigingen was een speciale bundel: de Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition. Deze versie bevat natuurlijk de gamecard met het spel en een GameCube-controller. Daarnaast levert Nintendo een usb-adapter mee, waarmee spelers maximaal vier GameCube-controllers kunnen aansluiten en het tegen vrienden kunnen opnemen.

Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition

Nintendo brengt de Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition in beperkte oplage uit en het is verstandig om er snel bij te zijn, want de exclusieve producten van Nintendo raken doorgaans snel uitverkocht. Het toevoegen van een GameCube-controller is enigszins opmerkelijk, echter is het sinds de release Super Smash Bros. Melee de favoriete controller voor fans van de serie. Elke Nintendo-console heeft sindsdien de controller ondersteund. Het is bij Bol.com inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen voor 99,99 euro.

Update: nu bij MediaMarktShop4nl en Amazon.co.uk weer beschikbaar voor pre-order.

 

De Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition wordt in een grote brede doos geleverd met op de voorzijde alle personages die aanwezig zullen zijn in de game. Mocht de bundel inmiddels zijn uitverkocht, dan kun je controller en adapter ook los aanschaffen voor respectievelijk €34,99 en €24,99 bij Wehkamp en Bol.com. De controller en adapter worden net als de game op 7 december geleverd.

In Super Smash Bros. komen legendarische gamewerelden en personages samen in de ultieme showdown. De game bevat alle Super Smash Bros.-vechters uit de serie, waaronder Mario, Samus, Kirby, Bowser, Link, Donkey Kong, Fox, Falco, Marth, Zelda, Sheik, Villager, Mewtwo, Meta Knight, Sonic, Peach, Pikachu, Ice Climbers, Inkling, Captain Falcon, Zero Suit Samus, Ivysaur, Squirtle, Charizard en Bowser Jr. In tegenstelling tot de personages zullen niet alle oude levels aanwezig zijn, hoewel de populairste niet zullen ontbreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*