Samsung Galaxy Tab S4 kopen? Dit krijg je bij een pre-order

Tablets

De Samsung Galaxy Tab S4 is inmiddels officieel aangekondigd en wordt op vrijdag 24 augustus samen met de Galaxy Note 9 uitgebracht. Samsung heeft de Wi-Fi versie een adviesprijs van 699 euro gegeven, terwijl de variant met 4G-connectiviteit voor 759 euro wordt aangeboden. Dat is echter niet het enige wat je krijgt, want wanneer je tussen 1 augustus en 23 augustus de Galaxy Tab S4 bestelt, krijg je bij Coolblue een toetsenbordcase en dock cadeau.

Samsung Tab S4 met DeX

Het toetsenbord voor de Galaxy Tab S4 zal na de lancering ook los worden verkocht en maakt je een stuk productiever. In de basis is de Tab S4 nog steeds een traditionele Android-tablet met versie 8.1 Oreo. Samsung heeft een speciale DeX-modus toegevoegd die de interface transformeert naar een die vergelijkbaar is met Windows, waardoor de tablet veelzijdiger is dan bijvoorbeeld de iPad Pro van Apple.

Deze DeX-modus is de brug tussen mobiel en desktop. Verbind de Galaxy Tab S4 met het toetsenbord en het startscherm schakelt automatisch naar een regulier bureaublad met een taakbalk en apps die in een venster draaien. Het touchscreen reageert bovendien nog steeds op je vingers en de meegeleverd S Pen. Verder is het mogelijk om een Bluetooth-muis te koppelen en met een usb-c-kabel kun je de Galaxy Tab S4 ook op een extern beeldscherm aansluiten voor een volledige desktop-ervaring.

Het belangrijkste nadeel van DeX is dat niet alle apps zijn geoptimaliseerd. Apps die niet zijn geoptimaliseerd werken vaak niet vlekkeloos met toetsenbord en muis, terwijl vensters niet kunnen worden aangepast. Er zijn meer dan 60 apps geoptimaliseerd voor DeX, waaronder de Android-apps van Samsung, Office 365-apps van Microsoft, Spotify, Slack en een aantal apps van Google. Sommige games, zoals Vainglory, werken ook op het volledig scherm en met toetsenbord en muis.

Een Book Cover Keyboard is los verkrijgbaar voor 150 euro. Samsung levert dat accessoire mee bij pre-orders, terwijl je bij Coolblue als extraatje ook nog de Samsung Charging Dock Pogo cadeau krijgt. De Tab S4 is ook beschikbaar bij WehkampMediaMarkt en Samsung.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*