‘Meer pre-orders voor Galaxy Note 9 dan Galaxy S9’

Smartphones

De Samsung Galaxy Note 9 wordt aanstaande vrijdag, 24 augustus in Nederland op de markt gebracht en het lijkt erop dat het toestel tot op heden positief is ontvangen. In Zuid-Korea zou het aantal pre-orders voor het nieuwe apparaat tussen de 30 en 50 procent hoger ligger in vergelijking met de Galaxy S9-serie.

Samsung Galaxy Note 9 pre-orders

Het is vooralsnog lastig in te schatten hoe de smartphone presteert in andere markten, want de producten van Samsung presteren vrijwel altijd goed in het thuisland. In Zuid-Korea heeft het bedrijf bijvoorbeeld een marktaandeel van 50 procent, terwijl het goed is voor ongeveer 25 procent van de smartphones op de Amerikaanse markt.

Bovendien gaf Samsung onlangs aan tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers dat er minder vraag is naar de Galaxy S9 en S9+. Daarnaast blijkt dat er voor de Galaxy Note 8 twintig procent meer pre-orders waren dan voor de Note 9. Dat zou te maken kunnen hebben met de geannuleerde Note 7, waardoor meer fans van de serie vorig jaar de Note 8 hebben aangeschaft, hoewel we dat natuurlijk niet met zekerheid kunnen zeggen.

In Nederland is het nieuwe vlaggenschip van Samsung beschikbaar vanaf 999 euro, echter is er een manier om de Note 9 voor 762 euro te bemachtigen. De Galaxy Note 9 wordt in Nederland ook aangeboden bij SamsungMediaMarktBol.comCoolblue of Wehkamp. Voor een Note 9 in combinatie met abonnement kun je terecht bij Tele2KPNT-Mobile en Vodafone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*