Eerste Life is Strange 2-trailer draait om broederschap

Gaming

Dontnod heeft de eerste officiële trailer voor het langverwachte Life is Strange 2 vrijgegeven. Het verhaal draait om twee broers die van Seattle naar Mexico afreizen.

Life is Strange 2

De twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, vluchten naar een incident met een politieagent en hopen de grens over te steken en om hun geboortestad van hun familie in Puerto Lobos, Mexico te bereiken. Spelers zullen de rol aannemen van Sean en je zult gedurende het avontuur moeilijke keuzes moeten maken en leren leven met de gevolgen van je acties.

Life is Strange 2 richt zich deze keer op broederschap en je zal broertje moeten begeleiden en opleiden, terwijl je zelf ook steeds volwassener wordt. Daniel zal zich ontwikkelen op basis van de beslissingen die je gedurende het spel neemt en het rolmodel dat je besluit te zijn. Verder is er in Life is Strange een nieuwe kracht beschikbaar, echter zullen deze details op een later moment bekend worden gemaakt. De Franse componist, Jonathan Morali, die ook aan de eerste game werkt, is opnieuw ingehuurd om de soundtrack van Life is Strange 2 te componeren.

Er is ook een link met The Awesome Adventures of Captain Spirit, die gratis te downloaden is op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Door deze game te vallen sommige fijnere details over het verhaal en de broers op zijn plaats.

De eerste episode van de vijf Life is Strange 2-afleveringen wordt op 27 september uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. We verwachten dat er iedere maand een nieuwe aflevering verschijnt, hoewel de ontwikkelaar nog geen planning naar buiten heeft gebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*