Marvel’s Spider-Man kopen? Alle versies en bundels op een rij

Gaming

We hebben er lang op moeten wachten, maar Marvel’s Spider-Man voor de PlayStation 4 lijkt een absolute kaskraker te gaan worden. Afgelopen dinsdag zijn de reviews voor de game gepubliceerd en op Metacritic heeft Spider-Man op dit moment een gemiddelde score van 87 uit 85 reviews, waarvan er 80 positief zijn en vijf gemiddeld. In dit artikel nemen we voor de laatste keer een kijkje naar de verschillende versies en kijken we waar Spider-Man het goedkoopst is te verkrijgen.

Marvel’s Spider-Man

Standard Edition

De standaard editie van Spider-Man komt met enkele extra’s wanneer je een pre-order plaatst. Pre-order en ontvang exclusieve bonussen: Spidey outfitpakket, 5 vaardigheidspunten, vroege toegang Spider-drone, Dynamisch PS4-thema en PS4 avatar.

  1. Shop4nl – € 55,99
  2. Bol.com – € 59,99
  3. MediaMarkt – € 59,99
  4. NedGame – € 61,98
  5. Coolblue.nl – €68,99

Special Edition

Sony levert Spider-Man Deluxe Edition in een unieke verpakking, waarin de game, een steelbook, een artbook en een sticker van Spider-Man zijn te vinden. De pre-order bonussen maken eveneens deel uit van deze editie.

Digital Deluxe Edition

Deze digitale versie is een interessant alternatief en is in de PlayStation Store verkrijgbaar voor 79,99 euro. De Digital Deluxe Edition bevat namelijk ook de DLC-hoofdstukken van The City that Never Sleeps zodra ze beschikbaar zijn. Het eerste deel, The Heist, wordt op 23 oktober uitgebracht en introduceert Black Cat, een nieuwe vijandelijke factie en outfits. In november verschijnt het tweede deel, Turf Wars en het derde en laatste deel komt in december. Onbekend is op dit moment nog wat de DLC los gaat kosten.

Collector’s Edition

Er is ook nog een speciale uitvoering voor fans en verzamelaars. De Spider-Man Collector’s Edition bevat alle bonussen, evenals een Steelbook-case met de iconische witte spin, een Mini Artbook van Titan Books en een prachtig standbeeldje van Spider-Man gemaakt door Gentle Giant. Op dit moment is de Collector’s Edition helaas uitverkocht, echter verwachten we nog dat er online nog enkele exemplaren zullen opduiken.

Update: terug op voorraad bij Bol.com voor €159,99.

Limited Edition PS4 Pro Spider-Man

De in Spidey-rood uitgevoerde console werd eerder dit jaar op Comic-Con in San Diego aangekondigd en verschijnt op de releasedatum van de game. De console wordt in beperkte oplage uitgebracht en het is daarom verstandig om niet te lang te wachten, omdat de Collector’s Edition ook al binnen een dag volledig was uitverkocht. Sony heeft het logo van Spider-Man op de bovenkant in het wit afgedrukt. De meegeleverde DualShock 4-controller wordt geleverd in bijpassende kleuren: een rode behuizing met witte thumbsticks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*