Fortnite High Stakes introduceert nieuwe LTM Getaway

Gaming

Het Fortnite High Stakes-evenement dat vorige week al werd aangekondigd is afgelopen woensdag van start gegaan. High Stakes introduceert een nieuwe tijdelijke modus Getaway en een nieuwe reeks challenges om cosmetische items te ontgrendelen. De nieuwe Wild Card-outfit kan daarnaast worden aangeschaft met 2000 V-Bucks.

Fortnite High Stakes

Getaway is een modus die niet te vergelijken is met de andere modi in Fortnite. Je gaat met je squad op zoek naar vier kluizen, elk met een groot juweel. Na het openen van de kluis en het bemachtigen van het juweel, is het doel om te ontsnappen met je squad, terwijl andere spelers jouw squad proberen te stoppen. De eerste vier teams die ontsnappen met het juweel winnen.

Daarnaast zijn er ook een aantal unieke challenges voor het High Stakes-evenement, waarmee je extra XP kan verdienen en items kan ontgrendelen:

  • Speel 10 potjes Getaway – 5000 XP
  • Breng schade (500) toe aan tegenstanders met een juweel – Ontgrendel de Suited Up Spray
  • Pak een juweel op in vijf verschillende potjes Getaway – Ontgrendel de Cash Flow Contrail
  • Voltooi alle drie de challenges – Ontgrendel de Crowbar Pickaxe

De reguliere challenges zullen morgen worden vrijgegeven, omdat Fornite-update 5.40 een dag werd uitgesteld vanwege een kritiek probleem is ontdekt met betrekking tot de controller.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*