Hier zijn de Nvidia GeForce RTX 2080 en RTX 2080 Ti op voorraad

Gaming

De reviews van de Nvidia GeForce RTX 2080 en RTX 2080 Ti zijn inmiddels beschikbaar, waardoor je een weloverwogen beslissing kan nemen om een van de twee kaarten te kopen op basis van prestaties, energieverbruik en functies. Het is nog niet exact duidelijk hoe goed ze zullen presteren met ray tracing en DLSS, maar ook zonder deze functies is de RTX 2080 Ti de snelste kaart op de markt.

GeForce RTX 20-serie

Op de website van Nvidia is de RTX 2080 en RTX 2080 Ti Founders Edition te verkrijgen, terwijl de kaarten van andere merken te koop zijn bij Nederlandse webshops. De chipontwerper heeft de lancering van de RTX-serie inmiddels meerdere keren uitgesteld, echter zijn er nu verschillende modellen van andere merken uit voorraad leverbaar. Zoals bij elke lancering is de voorraad beperkt, waardoor het verstandig is om niet te lang te wachten. Volgens onze informatie worden het merendeel van de custom RTX 2080 Ti-modellen in de tweede helft van oktober verwacht.

Op dit moment is de ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti en MSI GeForce RTX 2080 Ti Sea Hawk X direct leverbaar bij Alternate voor respectievelijk €1299 en €1449. De RTX 2080 is beter te verkrijgen en de volgende modellen zijn momenteel voorradig bij Alternate: Asus OC Edition, MSI Gaming X Trio, MSI Ventus, INNO3D X2 OC, Gigabyte Windforce OC, Gigabyte Gaming OC, MSI Sea Hawk X en de Asus Turbo. Deze kaarten kosten allemaal rond de 850 tot 950 euro. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in ray tracing, dan kun je ook kiezen voor de GTX 1080 Ti, die qua prestaties vergelijkbaar is met de RTX 2080.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*