Meltan is link tussen Pokémon Go en Pokémon Let’s Go

Gaming

Niantic, Nintendo en The Pokémon Company hebben bekendgemaakt dat het nieuwe mysterieuze wezen in Pokémon de Mythical Pokémon Meltan is. De Pokémon verscheen eerder deze week als ‘???’ in de game en heeft een zeshoekig hoofd met een een oog in de opening. Spelers die erin slaagden om de Pokémon te vangen, zagen het veranderen in Ditto.

Meltan en Ditto

Meltan is een Pokémon van het Staaltype met een lichaam dat grotendeels is gemaakt van vloeibaar staal, aldus The Pokémon Company. De Pokémon kan zijn vloeibare armen en benen gebruiken om metaal te corroderen en het in zijn lichaam te absorberen. Het genereert ook elektriciteit van het metaal dat het absorbeert en gebruikt het als een energiebron of als een aanval vanuit zijn oog.

Pokémon Go lijkt een belangrijke rol te gaan spelen om Meltan te ontmoeten in Pokémon: Let’s Go Pikachu en Eeevee. Beide games worden op 16 november exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch, waarvoor bovendien een limited edition bundel verschijnt met de game, een gethematiseerde Switch en de Poké Ball. Nintendo heeft nog niet bekendgemaakt wat er precies gaat gebeuren, maar de kans is groot dat spelers Professor Willow een handje moeten helpen om Meltan te onderzoeken in Pokémon Go om het te ontgrendelen in Let’s Go.

“Er zijn veel meldingen binnengekomen over Ditto die in Pokémon Go zijn getransformeerd tot Meltan. Het aantal waarnemingen is de afgelopen dagen aanzienlijk afgenomen, maar het lijkt erop dat Meltan nog steeds in verschillende gebieden verschijnt. Er wordt onderzoek gedaan naar deze verschijningen van Meltan, maar we hebben geleerd dat Pokémon Go op de een of andere manier de sleutel is om deze merkwaardige nieuwe Pokémon in Pokémon: Let’s Go Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! te ontmoeten. We zullen zeker updates geven wanneer we meer ontdekken!”, zo leest het bericht op de officiële site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*