Alle versies Assassin’s Creed Odyssey tijdelijk met 20 procent korting

Gaming

Assassin’s Creed Odyssey wordt op 5 oktober uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. De reviews zijn tot op heden uitstekend te noemen en op MetaCritic heeft Assassin’s Creed Odyssey een gemiddelde score van 86 op basis van 54 reviews. Mocht je van plan zijn om nog een pre-order te plaatsen voor de reguliere versie of de prachtige Pantheon Edition, dan hebben we nu een mooie actie voor jou.

Assassin’s Creed Odyssey

Je ontvangt namelijk niet alleen een extra missies bij jouw pre-order, maar ook 20 procent korting op alles in de Ubisoft Store, inclusief Assassin’s Creed Odyssey. Om de 20% kortingscode te bemachtigen moet je drie vragen goed beantwoorden, echter hebben we voor jou al antwoorden op een rij gezet. De kortingscode ontvang je in de mailbox van het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw Ubisoft-account. De korting is tot 20 oktober hier te verzilveren. Meedoen aan de actie kan tot 5 oktober.

  • Vraag 1: Welke van de drie volgende acties kun je uitvoeren?
    Antwoord: Je bemanning rekruteren
  • Vraag 2: Hoe heet het legendarische wapen van Kassandra/Alexios?
    Antwoord: Gebroken speer van Leonidas
  • Vraag 3: In welke van de volgende drie tijdperken speelt Assassin’s Creed Odyssey zich af?
    Antwoord: Oude Griekenland

Dat is bovendien nog niet alles. Je doet ook mee aan een loting om een Legendary Alexios-figuur te winnen. Ubisoft neemt contact op met de gelukkige winnaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*