Beelden van Nintendo Classic Mini: N64 zijn niet echt

Gaming

Er zijn beelden gepubliceerd van de vermeende en nog onaangekondigde Nintendo Classic Mini: N64. De afbeeldingen van de Classic Mini: N64 werden door Twitter-gebruiker Nacho & Pistacho online gezet. Er zijn wat twijfels over de authenticiteit van van de afbeelding, echter geven ze ons vermoedelijk wel een goed idee wat we uiteindelijk van de Classic Mini: N64 kunnen verwachten.

Nintendo Classic Mini: N64

De afbeeldingen laten ons een miniversie van de N64 zien met aansluitingen voor vier controllers. Deze poorten zijn achter een klepje verwerkt, net zoals op de eerder uitgebrachte Classic Mini: NES en SNES. Op de bovenkant vinden we een aan/uit-schakelaar en een reset-knop. Nintendo heeft het gebied voor ‘memory expansion’ ongewijzigd gelaten, maar dit is naar alle waarschijnlijkheid puur cosmetisch. Het systeem moet volgens het etiket aan de onderzijde met een 5V-oplader worden opgeladen.

Update: een video van Nintendo Life laat overduidelijk zien dat de beelden niet echt zijn.

Tot op heden heeft Nintendo het bestaan van de Classic Mini: N64 nog niet bevestigd. Afgelopen zomer bracht het Japanse bedrijf de Classic Mini: NES op de markt, zodat alle fans alsnog hun hand konden leggen op de miniconsole. Daarnaast is de Classic Mini: SNES ook nog altijd te koop. Tijdens de E3 in juni werd Nintendo-topman Reggie Fils-Aimé gevraagd of er wordt gewerkt aan een Classic Mini: N64. “We zijn al 40 jaar actief in deze markt en we weten dat we veel content hebben waarmee we onze concurrenten kunnen verrassen. We zijn ons ervan bewust en blijf ons daarom volgen”, aldus Fils-Aimé.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*