NVIDIA GeForce RTX 2070 nu te koop in Nederland

Gaming

De NVIDIA GeForce RTX 2070 is vanaf vandaag verkrijgbaar. In september bracht het bedrijf al de RTX 2080 en RTX 2080 Ti op de markt, hoewel het laatstgenoemde model vrijwel continu is uitverkocht.

NVIDIA GeForce RTX 2070

De nieuwe GeForce RTX 2070 grafische kaarten komen vanaf vandaag in de schappen. Klanten kunnen de grafische kaarten kopen bij een van de NVIDIA-partners of rechtstreeks bestellen via de NVIDIA-website. NVIDIA-partners bieden al de eerste modellen aan vanaf een prijs van 529 euro. Bij Alternate zijn op dit moment de MSI GeForce RTX 2070 ARMOR en Gaming Z voor respectievelijk 649 en 689 euro uit voorraad leverbaar.

Verschillende techsites hebben inmiddels hun reviews gepubliceerd en daaruit blijkt dat de prestaties van de RTX 2070 nagenoeg identiek zijn aan de GTX 1080. Gamers krijgen echter alleen met de tensor- en ray tracingcores van de RTX 2070 toegang tot de nieuwste technologieën, zoals RTX voor realistische verlichting en DLSS.

DLSS maakt gebruik van de tensorcores om door middel van kunstmatige intelligentie de beeldkwaliteit te verbeteren en gekartelde randen in games te verwijderen, zonder dat het een negatief effect heeft op de prestaties. Het effect van DLSS is goed zichtbaar in vergelijking met games die (nog) geen gebruikmaken van de technologie: de RTX 2080 is in deze games bijvoorbeeld bijna twee keer zo snel als de GTX 1080, terwijl de kaart zonder DLSS ongeveer anderhalf keer zo snel is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*