Onbekende Fujitsu FJDEV001 smartphone gespot in AnTuTu benchmark

Archief

Fujitsu-benchmarkFujitsu is waarschijnlijk niet één van de bedrijven waaraan je direct bij de aanschaf van een Android smartphone of tablet aan denkt, maar het bedrijf doet er wel alles aan om een reputatie op te bouwen. Eerder kwam het bedrijf al met de 1080p Arrows Tab tablet die ook nog eens bestand was tegen water, echter lijkt het bedrijf nu ook te werken aan een indrukwekkende Android smartphone, de Fujitsu FJDEV001.

In de database van AnTuTu is dit op Android 4.2.2 gebaseerde product namelijk verschenen met een indrukwekkende score. Het toestel dat ook wel bekend is als de F-06E, of de “Canoe”, heeft de beschikking over een quad-core 1,7GHz Qualcomm Snapdragon 600 processor. Een processor die we overigens al kennen van de Samsung Galaxy S4 en de HTC One.

Prestaties Fujitsu FJDEV001

Toch zijn de prestaties meer dan goed te noemen, want in de AnTuTu benchmark behaalde de Fujitsu FJDEV001 een score van maar liefst 25.458 punten. Dit is niet een nieuw record in AnTuTu, maar wel goed genoeg voor de derde plek. De Android 4.2.2 smartphone scoort slechts een fractie lager dan twee Galaxy S4 modellen, die een score in AnTuTu hebben behaald van 26.000 en 27.000.

Daarnaast zien we ook dat de CPU op ‘slechts’ 1,7Ghz is geklokt, in plaats van de 1,9Ghz van de Galaxy S4. Mogelijk gaat het nog om een prototype waarvan de prestaties nog van moeten worden geoptimaliseerd. Het kan in ieder geval zomaar zijn dat de Fujitsu FJDEV001 bij de officiële release de concurrent achter zicht houdt in de AnTuTu benchmark.

Veel weten we verder helaas niet over de Fujitsu FJDEV001 afgezien dat er op Picasa een aantal foto’s zijn gemaakt met een 12-megapixel camera, die kan worden teruggeleid naar de Fujitsu smartphone. Gezien de gebruikte processor ligt het wel voor de hand dat het gaat om een 1080p smartphone met 2GB aan RAM en mogelijk is die net zoals de Arrows Tab ook bestand tegen water. De grote vraag blijft echter of het toestel ook in Europa gaat worden uitgebracht?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*