Melmetal komt naar Pokémon Go en Pokémon: Let’s Go

Gaming

Niantic introduceerde onlangs de mythische Pokémon Meltan in Pokémon Go en het blijkt dat dit wezen ook een evolutionaire vorm heeft. In de nieuwste video van professor Oak en Willow wordt Melmetal geïntroduceerd als de eerste geëvolueerde legendarische Pokémon in de franchise.

Melmetal komt naar Pokémon Go

Meltan werd onlangs aan de game toegevoegd en is slechts acht centimeter hoog, terwijl de geëvolueerde Melmetal meer dan twee meter lang is en bijna 900 kilo weegt. In de video is te zien dat professor Willow en Oak het eveneens niet aandurven om iets groots als Melmetal over te zetten van Pokémon Go naar de Nintendo Switch-game Pokémon: Let’s Go!

Melmetal is een oude Pokémon die in de laatste 3000 jaar niet meer is gezien. Het is net als Meltan een zogeheten Hex Nut Pokémon, hoewel ze qua grootte en omvang niet met elkaar zijn te vergelijken. The Pokémon Company heeft details naar buiten gebracht over hoe Meltan in een Melmetal kan worden geëvolueerd. Overigens is Melmetal een exclusieve Pokémon van Pokémon Go, die kan worden getransformeerd naar Pokémon: Let’s Go.

Het evolueren van de mythische Pokémon Meltan in Melmetal is alleen mogelijk in Pokémon Go en vereist 400 Meltan Candies. Deze Meltan Candies kunnen worden verkregen door Meltan te vangen (na het openen van een Mystery Box) en ze naar professor Willow te sturen of door rond te lopen met Meltan als hun Buddy Pokémon. Spelers kunnen daarnaast Meltan Candies verzamelen door Meltan van Pokémon Go naar Pokémon: Let’s Go Pikachu of Eevee te verplaatsen.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Eevee! worden op 16 november exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch. Nintendo komt met twee speciale gelimiteerde hardware-bundels. Deze Nintendo Switch-bundels komen niet alleen met de game, want het uiterlijk van de console en het dock is eveneens aangepast. De bundels zijn vanaf 399 euro te verkrijgen en het is inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen bij Bol.comMediaMarktCoolblue en NedGame. Deze winkels leveren de console op 16 november, tegelijk met de lancering van de Pokémon: Let’s Go-games.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*