De voordeligste Xbox One- en PlayStation 4-bundels met Red Dead Redemption 2 op een rij

Gaming

Red Dead Redemption 2 is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar en wordt door nagenoeg iedereen gezien als een van de beste games van deze generatie. Je kon in een analyse van Digital Foundry zien dat de game het best draait op de krachtige Xbox One X. De console van Microsoft was als enige in staat om Red Dead Redemption 2 in native 4k weer te geven, terwijl de PlayStation 4 Pro-versie genoegen moet nemen met een resolutie van 1920 x 2160 die door middel van checkerboard rendering wordt geüpscaled.

Red Dead Redemption 2

Ben je nog niet in het bezit van een console of wil je de stap maken van je huidige Xbox One (S) of PlayStation 4 (Slim), dan zijn er momenteel een aantal leuke acties gaande. Je ontvangt Red Dead Redemption 2 namelijk cadeau wanneer je de Xbox One X of Xbox One S aanschaft. De Xbox One met het gloednieuwe Forza Horizon 4 en Red Dead Redemption 2 kost daardoor slechts 445 euro, terwijl dezelfde bundel in combinatie met de Xbox One S al voor 245 euro is te verkrijgen.

Speel je toch liever op de PlayStation 4 Pro vanwege alle exclusieve games van Sony, dan kun je het best terecht bij Amazon Duitsland. De officiële Red Dead Redemption 2-bundel is daar uit voorraad leverbaar voor 388 euro en dat is een flinke korting ten opzichte van de 439 euro die in Nederland voor hetzelfde pakket wordt gevraagd. Het is bij Amazon.de mogelijk om met iDEAL, creditcard of per bank te betalen.

Bij zowel de Xbox One- als PlayStation 4-bundel wordt een fysieke kopie van de game geleverd. De PlayStation-versie krijgt overigens tijdelijke exclusieve content voor Red Dead Online. Deze content verschijnt 30 dagen later voor de Xbox One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*