Pokémon Go Community Day met Cyndaquil gaat vandaag van start

Gaming

De maand oktober zit er inmiddels op en dat betekent dat er weer een nieuwe Pokémon Go Community Day op de agenda staat. De ontwikkelaar heeft onlangs aangekondigd dat de volgende Pokémon Go Community Day op zaterdag 10 november zal plaatsvinden en in het teken staat van Cyndaquil, een van de drie startende Pokémon van Gold en Silver.

Pokémon Go Community Day in november

Gedurende de Community Day van november zal Cyndaquil veel vaker in het wild voorkomen dan gebruikelijk. Op basis van eerdere evenementen is de kans ook groot dat er een Shiny Cyndaquil kan worden gevonden, hoewel dat dat eerste keer zou zijn dat deze variant van de Pokémon in de wereld is te vinden.

Het doel is om zoveel mogelijk Cyndaquil te vangen, omdat Niantic een exclusieve aanval heeft toegevoegd die je normaal niet kunt leren. Spelers kunnen de exclusieve Blast Burn-move leren die alleen beschikbaar is voor de geëvolueerde Typhlosion. Voor deze aanval moet je Cyndaquil evolueren tot zijn definitieve vorm.

Spelers kunnen tijdens de Community Day ook profiteren van een aantal bonussen. Deze keer ontvang je tweemaal de hoeveelheid XP en Stardust voor het vangen van een Pokémon. Het evenement gaat op zaterdag 10 november om 11:00 Nederlandse tijd van start en eindigt om 14:00.

In de afgelopen weken zijn er veel veranderingen doorgevoerd in Pokémon Go. Niantic heeft de eerste wezens van de vierde generatie toegevoegd en spelers kunnen Turtwig, Chimchar, Piplup en enkele andere Pokémon van Diamond en Pearl in de wereld tegenkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*