Epic Games brengt Fortnite patch v6.21 op donderdag uit

Gaming

De wekelijkse update voor Fortnite stond gepland voor vandaag, maar patch 6.21 is door Epic Games met een dag uitgesteld. Volgens de ontwikkelaar is er op het laatste moment een bug ontdekt in de build van de nieuwe update, waardoor er geen tijd meer was om het probleem nog te verhelpen en de veranderingen te testen.

Fortnite v6.21

Fortnite-spelers hoeven overigens slechts een dag langer te wachten, want de update is vanaf donderdag 1 november beschikbaar. Een van de veranderingen die update v6.21 brengt zijn ballonnen. Deze werden eerder al getoond in het aankondigingssysteem van de game.

Ballonnen stellen de speler in staat om boven de grond te zweven. Hoe meer je er hebt, des te hoger je gaat. Het lijkt op basis van de omschrijving een mindere uitvoering van de jetpack te zijn, echter zullen we moeten afwachten hoe dit in de praktijk uitpakt. Daarnaast zal de update ongetwijfeld weer enkele nieuwe cosmetische items aan Fortnite toevoegen.

In de tussentijd kun je nog aan de slag met de challenges van seizoen 6, week 5. Fortnite-spelers moeten onder andere door brandende ringen springen met een voertuig en een bepaalde snelheid bereiken bij verschillende radars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*