Render toont vermeend ontwerp Samsung Galaxy S10

Smartphones

De Samsung Galaxy S10-serie wordt in de eerste helft van 2019 verwacht en zou een veel grotere update zijn dan de Galaxy S9-serie, die eerder dit jaar op de markt werd gebracht. Volgens recente geruchten werkt Samsung in totaal aan drie verschillende modellen, waaronder een model met een vingerafdruksensor en camera onder het scherm. Een render van Ben Geskin geeft je een idee hoe deze Galaxy S10 eruit zou kunnen zien.

Samsung Galaxy S10

Samsung toonde onlangs een smartphonescherm met een opening aan de bovenkant, waarin de selfiecamera kan worden geplaatst. Overigens claimt het bedrijf dat deze oplossing zijn debuut gaat maken op een mid-range smartphone, terwijl Bloomberg van bronnen heeft gehoord dat het ontwerp ook zijn weg zal vinden naar de Galaxy S10 en S10+.

Op de render van Geskin zien we dat Samsung daardoor nagenoeg de hele voorkant kan laten bestaan uit scherm. Er is nog steeds een bezel rondom het scherm te zien, maar deze is zichtbaar smaller dan op de Galaxy S9. In de opening in de statusbalk zien we de camera zitten. Het is niet exact duidelijk wat er met de luidspreker gaat gebeuren, maar op andere smartphones met een soortgelijk ontwerp is deze verplaatst naar de bovenkant.

De Galaxy S10, codenaam Beyond, heeft volgens Bloomberg een oled-scherm met gekromde schermranden, afgeronde hoeken en nagenoeg geen bezels aan de boven- en onderkant. Het toestel is ongeveer net zo groot als de bestaande 5,8-inch Galaxy S9 en is aan de achterzijde voorzien van drie camera’s. Samsung komt ook nog met een grotere Galaxy S10 Plus, die qua functionaliteit en specificaties vergelijkbaar zal zijn.

De goedkopere versie van de Galaxy S10 heeft geen scherm met gekromde schermranden en mogelijk ook geen vingerafdruksensor onder het scherm, hoewel dat afhankelijk is van de kosten. Samsung heeft intern een aantal prototypes van de Galaxy S10 geproduceerd zonder 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Het drietal draait uit de doos op Android 9.0 Pie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*