HTC One update zorgt voor betere camera en systeem prestaties

Archief

htc oneHTC heeft woensdag bevestigd dat de bezitters van de HTC One in de komende dagen een software-update kunnen verwachten. De update zal een groot aantal verbeteringen brengen en problemen verhelpen met de innovatieve Ultrapixel-camera. Het is de eerste software-update voor de HTC One sinds de lancering van de smartphone eerder deze maand, een aantal weken geleden schreven we al hoe de update de prestaties van de camera aanzienlijk verbeterde.

Volgens HTC zal het Europese HTC One model vandaag de update ontvangen, hoewel deze zoals gewoonlijk in fases wordt uitgebracht. Dit betekent dat bepaalde landen de update eerder zullen ontvangen, onduidelijk is op dit moment nog of Nederland ook in deze groep valt. De update zou overigens specifiek zijn ontwikkeld om de prestaties van de camera te verbeteren en zal qua functionaliteit weinig nieuws toevoegen.

Naast de verbeterde kwaliteit van de Ultrapixel-camera moet de update zorgen voor betere prestaties en meer stabiliteit, mogelijk kan de telefoon hierdoor ook de Galaxy S4 overtreffen in de verschillende benchmarks. Verder is en blijft de firmware gebaseerd op Android 4.1 Jelly Bean met de Sense 5 interface, die eveneens niet onder handen is genomen.

HTC One Update

  • Verbeterde geluidsopnames bij Zoe
  • Ruis reductie bij het schieten van video’s in slow-motion
  • Verbeterde kleur reproductie en dynamisch bereik in bepaalde condities
  • Correcte EXIF informatie bij het handmatig aanpassen van de ISO waarden
  • Verbeterde systeem prestaties en stabiliteit

Om handmatig te controleren of de update al beschikbaar is voor je telefoon open je het instellingen menu -> over deze telefoon -> software en probeer je te zoeken naar de update voor de HTC One.

1 Reactie

  1. Na Update van de 4.2.2 sense 5 is mijn HTC One X WIFI helemaal instabilel geworden,
    De WIFI valt uit na enkele minuten en is dan niet meer benaderbaar tot ik mijn modem weer reset en HTC One X opnieuw start,,, Dit was niet het geval voor de Update
    Deze Update is voor mij meer een ramp dan een verbetering.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*