Swype nu beschikbaar in Google Play Store

Archief

swypeNuance heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor het Swype toetsenbord, waarbij het een aantal nieuwe thema’s toevoegt en verbeteringen doorvoert. De grootste verandering lijkt echter het feit te zijn dat Swype voor het eerst te downloaden is uit de Google Play Store voor een introductieprijs van slechts 76 cent, wat het toetsenbord gaat kosten na de introductie is nog niet duidelijk.

Mocht je nog niet zeker weten of Swype daadwerkelijk wat voor jou is dan geeft Nuance je de kans om Swype gratis voor 30 dagen uit te proberen, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om te wennen aan deze nieuwe methode van typen. Naast de beschikbaarheid in de Play Store heeft Nuance ook 2 nieuwe thema’s toegevoegd aan Swype: Holo en Artic. Verder is de ondersteuning voor het dialect uitgebreid met ondersteuning voor meer dan twintig dialecten, hoewel wij Nederlanders hier weinig tot niks aan hebben.

Om de Dragon Mobile Assistant van Nuance te openen kun je nu met je vinger slepen tussen de Swype en Dragon Flame knop. Het populaire Android toetsenbord is overigens voor het eerst uit beta, mocht je echter betrokken willen blijven bij de ontwikkeling van Swype en automatisch toegang krijgen tot nieuwe functies, dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de Swype Beta pagina.

Mike Thompson van Nuance zei het volgende over de lancering van het Swype toetsenbord voor Android: “Swype veranderde de manier waarop een virtueel toetsenbord werd gebruikt, en sindsdien zijn we door blijven gaan met het innoveren. Gebaseerde op het indrukwekkende succes van ons bèta programma hebben we besloten om Swype aan te bieden aan meer Android gebruikers via Google Play. Android gebruikers verdienen het beste toetsenbord en zoeken naar een alternatief is niet langer nodig.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*