Black Friday 2018 bij MediaMarkt: de beste aanbiedingen van dag 1

Gaming

Black Friday en Cyber Monday zijn in de Verenigde Staten ongekend populair en de koopjesdagen hebben in de afgelopen jaren ook sterk aan populariteit gewonnen in Nederland. Er is tegenwoordig bijna geen (web)shop meer te vinden die niet deelneemt aan Black Friday en ook de MediaMarkt pakt in 2018 groots uit. Je kan overigens niet alleen op Black Friday (23 november) profiteren van flinke kortingen op consoles, games, televisies, speakers, smartphones, tablets en meer, want vanaf maandag 19 november tot en met zondag 25 november worden er iedere dag nieuwe aanbiedingen online gezet.

Black Friday MediaMarkt: dag 1, 19 november

Op deze pagina zetten we voor jou dagelijks de beste Black Friday MediaMarkt aanbiedingen voor je op een rij en ook kijken we naar wat er nog komen gaat. Overigens komen alle aanbiedingen vanaf 23 tot en met 25 november nogmaals voorbij, echter is de voorraad beperkt en het is daarom verstandig om zo snel mogelijk profiteren.

→ Bekijk hier ons overzicht van alle aanbiedingen tijdens Black Friday.

Gaming

Xbox One S
De Xbox One S met 1TB opslagruimte is de hele week beschikbaar voor slechts 179 euro en dat is een ongekende prijs voor de console van Microsoft. Bovendien is het een uitstekende mediaspeler dankzij de optie om 4k Blu-rays af te spelen. Je krijgt bovendien een maand toegang tot Xbox Game Pass, waarmee je alle exclusieve Xbox One-games onbeperkt kan spelen.

Xbox One S met Battlefield V, Forza Horizon 4 of Assassins Creed Odyssey
Ben je van plan om een van de drie games aan te schaffen, dan doe je er verstandig aan om deze Xbox One S-bundel aan te schaffen voor 194 euro. Je hebt de keuze uit Battlefield V, Forza Horizon 4, PlayerUnknown’s Battleground of Assassins Creed Odyssey. Deze games kosten effectief slechts 15 euro.

Xbox One X met Fallout 74, Forza Horizon 4 of Battlefield V
De Xbox One X is de krachtigste console van deze generatie en maakt het mogelijk om te gamen in 4k. De console is normaal verkrijgbaar voor 499 euro, maar tijdens Black Friday wordt de prijs verlaagd naar 394 euro. Daar blijft het niet bij, want je kan kiezen uit drie verschillende bundels met Fallout 76 (witte Xbox One X), Battlefield V, Shadow of the Tomb Raider en Forza Horizon 4 + Forza 7.

PlayStation 4 (1TB) met twee controllers en Spider-Man
Spider-Man is zonder twijfel een van de beste exclusieve PlayStation 4-games tot op heden en dit pakket is op Black Friday te koop voor 289 euro. Je kan deze game bovendien combineren met andere PS4-games die zijn afgeprijsd, zoals FIFA 19 voor 39,99 euro of Call of Duty: Black Ops IIII voor 45 euro.

Xbox One- en PlayStation 4-controllers
De originele controllers voor de Xbox One en PlayStation 4 zijn de hele week te verkrijgen voor 39,99 euro. Xbox One-gebruikers kunnen kiezen tussen de witte en zwart variant, terwijl de DualShock 4-controller voor de PlayStation 4 in de volgende varianten is te verkrijgen: God of war, Zilver, Gold, Berry Blue, Fanta Orange en nog andere diversen kleuren.

Audiovisueel

Google Chromecast (2018)
Google bracht de nieuwe Chromecast onlangs op de markt en deze week kun je de mediaspeler aanschaffen voor 29 euro in plaats van 39 euro. De Google Chromecast maakt jouw oude televisie weer slim.

JBL Xtreme
Deze stof- en spatwaterbestendige speaker met een accuduur van 15 uur is tijdens de dagdeal van maandag voor 123 euro te verkrijgen. Normaal wordt de JBL Xtreme aangeboden voor 193 euro.

Smartphones

Nokia 1 (2018)
MediaMarkt begint op maandag met het aanbieden van de Nokia 1 (2018) voor 59 euro. De Android-smartphone was tot op heden rond de 80 euro te verkrijgen. De Nokia 1 is een Android One-smartphone, wat betekent dat je minimaal 2 jaar lang upgrades krijgt naar de nieuwste Android-versies.

Tablets

Samsung Galaxy Tab S3 plus 50 euro cashback
De Samsung Galaxy Tab S3 is op maandag 19 november te verkrijgen voor 379 euro. De Android-tablet van Samsung wordt doorgaans aangeboden voor 419 euro. Daarnaast ontvang je nog een cashback van 50 euro, echter moet je deze zelf aanvragen.

Thuis

Dyson V8 Total Clean
De Dyson V8 Total Clean is al enige tijd in de aanbieding voor 439 euro, echter is deze steelstofzuiger op maandag voor 379 euro te verkrijgen. De V8 motor zorgt voor 40 minuten onafgebroken stofzuigen, gebruik je de krachtige turbostand dan gaat de accu 17 minuten mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*