Derde Pokémon Go Community Day van 2019 vindt zaterdag plaats

Gaming

Het is tijd voor de derde Pokémon Go Community Day van 2019. Niantic maakte eerder bekend dat het volgende evenement op zaterdag 23 maart zal plaatsvinden en in het teken staat van Treecko.

Pokémon Go Community Day maart 2019

Treecko is een Pokémon van de derde generatie en zal tijdens het evenement vaker in het wild verschijnen. Gezien eerdere Community Days is het aannemelijk dat spelers een kans krijgen om een Shiny Treecko te vangen, hoewel dit nog niet door Niantic is bevestigd.

Spelers kunnen een exclusieve move Frenzy Plant leren tijdens het evenement. Dat is overigens alleen mogelijk door Treecko, tot een uur na het einde van de Community Day, te evolueren tot zijn definitieve vorm, Sceptile.

Daarnaast kunnen spelers tijdens de Community Day van maart 2019 profiteren van verschillende bonussen. De Incubators zijn vier keer zo effectief, waardoor eieren kunnen worden uitgebroed met een kwart van de gelopen afstand die ze normaal nodig hebben. Bovendien blijven Lure Modules drie uur actief, in plaats van 30 minuten. De Pokémon Go Community Day van maart 2019 start op zaterdag 23 maart om 11:00 Nederlandse tijd en komt om 14:00 ten einde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*