Acer Iconia B1-A71 komt in midden januari naar Nederland voor slechts €119

Archief

acer-iconia-b1-a71-official-1Maandag schreven we al over de goedkope 7-inch Acer Iconia B1-A71 die tijdens CES 2013 eindelijk officieel werd aangekondigd, na een groot aantal lekken in de maanden daaraan voorafgaand.

Hoewel er tijdens de presentatie vooral werd gesproken over de specificaties van de nieuwe tablet, hebben we nu ook informatie voor potentiele gebruikers van de Iconia B1-A71 die nog niet weten waar en voor hoeveel ze de tablet kunnen aanschaffen. De 7-inch Android tablet zal ergens in het midden van januari naar Europa en ook Nederland komen met een zacht prijskaartje van slechts 119 euro.

Het is goed om te zien dat de 150 dollar van de Amerikaanse versie niet 1 op 1 is overgenomen in euro’s. De nieuwe Acer tablet heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 1024 x 600, een 1,2GHz dual-core MediaTek processor, 8GB aan opslagcapaciteit dat kan worden uitgebreid met een microSD kaart, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 0,3-megapixel front-facing camera, 2710mAh batterij en Android Jelly Bean.

Gezien de specificaties is dit echt zonder twijfel een enorm koopje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*