HTC One: Van ontwerp tot realisatie

Archief

htc one (M7)In een onlangs verschenen video toonde Samsung ons al hoe het ontwerp van de Galaxy S4 tot stand is gekomen. HTC heeft vandaag gereageerd en ook een video gepubliceerd hoe de HTC One wordt gemaakt. In de video is te zien hoe Creative Director Daniel Hundt en Senior Director of Manufacturing Design Jethro Liou uitleggen hoe de HTC One wordt geproduceerd en hoe ontwerp is ontstaan.

Hundt zegt in de video dat HTC een 360 graden ervaring wilde creëren, en het bedrijf heeft daarvoor gebruik gemaakt van een aantal nieuwe productie methodes. Dit alles resulteert in prachtig en sexy unibody ontwerp met een aantal indrukwekkende specificaties.

Het meest interessante stuk in de video is waarschijnlijk het moment waarin het ontwerp van de HTC One langzaam maar zeker herrijst uit het werk van de CNC-machine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*