Nieuwe Pokémon uit de Sinnoh-regio aan Pokémon Go toegevoegd

Gaming

Niantic heeft een aantal nieuwe Pokémon uit de Sinnoh-regio aan Pokémon Go toegevoegd, die hun debuut oorspronkelijk hebben gemaakt in Pokémon Diamond en Pearl. Het gaat voornamelijk om evoluties, waarvoor een special item nodig is.

Nieuwe Pokémon toegevoegd

Vanaf vandaag kunnen spelers een Sinnoh Stone gebruiken om Lickitung te evolueren in een Lickilicky, Tangela in een Tangrowth en meer. Bovendien zullen andere Pokémon die oorspronkelijk in de Sinnoh-regio zijn ontdekt, waaronder Cranidos en Shieldon, voor de eerste keer in het wild verschijnen. Daarnaast zullen er ook meer Pokémon uit de Sinnoh-regio zijn te vinden in eieren.

De ontwikkelaar kondigde ook nog een aantal grote veranderingen aan. Pokémon die verschijnen in Raids Battles zullen krachtiger en robuuster zijn als je ze uitdaagt. Sommige moves van bepaalde Pokémon kunnen sterker of zwakker zijn wanneer ze in een Raid Battle worden gebruikt. Ten slotte kunnen bepaalde Pokémon nieuwe moves via TM’s leren, die hen zullen helpen in de strijd, Machamp is bijvoorbeeld in staat om de move Rock Slide te leren.

Vorige week werd de Legendary Pokémon Palkia aan de game toegevoegd. Palkia is een Legendary Pokémon van Pokémon Pearl en tegenhanger Dialga van Pokémon Diamond moet nog verschijnen. Pearl en Diamond spelen zich beide af in de Sinnoh-regio, waar Palkie vanuit de alternatieve dimensie waarin het woont binnenvalt. Waar Palkia dimensies kan manipuleren, heeft Dialga de controle over tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*