Niantic viert Valentijnsdag in Pokémon Go op 13 februari

Gaming

Er komt net als in voorgaande jaren weer een speciaal Pokemon Go-evenement op Valentijnsdag. Dit werd bevestigd door Niantic in de meeste recente nieuwsbrief voor Pokémon Go-spelers. De ontwikkelaar maakte nog niet bekend wat we tijdens het evenement kunnen verwachten, maar dataminers hebben mogelijk de volledige details onthuld.

Valentijnsdag in Pokémon Go

In de nieuwsbrief is te zien dat het evenement verschillende roze Pokémon in het wild zal vrijlaten. Daarnaast worden er tijdens deze dagen vaak verschillende bonussen beschikbaar gemaakt. Deze variëren van XP-boosts, Lure Modules die langer actief zijn, extra Stardust, het vaker spawnen van specifieke Pokémon en meer. Niantic moet de bonussen voor het Valentijnsdag-evenement nog onthullen, echter laat een lek zien wat we mogelijk kunnen verwachten.

Ten eerste zou het Pokémon Go-evenement op 13 februari van start gaan. Dat ligt overigens voor de hand, omdat het huidige Pokémon Go Lunar New Year-evenement op die dag eindigt. Het Valentijnsdag-evenement zou op 21 februari ten einde komen. Gedurende het evenement zijn Lure Modules zes uur actief en spelers ontvangen twee keer zoveel Candy. Verder verschijnen Pokémon Clefairy, Hoppip en Luvdisc vaker in het wild.

Nieuwe Pokémon van vierde generatie

De informatie van StardustPokmnGo is in het verleden betrouwbaar gebleken. Dat gezegd hebbende betekent dit niet automatisch dat het ook deze keer het geval is. Een officiële aankondiging zal vermoedelijk niet lang op zich laten wachten.

Ten slotte is het goed mogelijk dat er nieuwe Pokémon van de vierde generatie aan Pokémon Go zullen worden toegevoegd. Twee Pokémon die kunnen worden gekoppeld aan Valentijnsdag zijn Mime Jr en Happiny. Deze Pokemon zijn de respectieve babyevoluties van Mr Mime en Chansey.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*