Samsung Galaxy S10, S10+ of S10e met meer dan 150 euro korting te koop

Smartphones

De Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e liggen vanaf 8 maart in de Nederlandse winkels, maar de toestellen zijn inmiddels al beschikbaar voor pre-order. Consumenten ontvangen bovendien een gratis set Galaxy Buds cadeau ter waarde van €149. Deze oordopjes vraag je na het ontvangen van je bestelling hier aan.

→ Update: de Galaxy S10-serie is inmiddels beschikbaar in Nederland. De gratis Galaxy Buds worden helaas niet langer meegeleverd.

Galaxy S10-serie met hoge korting

Daar blijft het niet bij, want alle modellen in de Galaxy S10-serie zijn al voor veel minder geld te verkrijgen. Om aan deze scherpe prijzen te komen maken we gebruik van een trucje, want bij een maandelijks opzegbaar abonnement krijg je een flinke korting op de aanschafprijs van het toestel. De Galaxy S10 kost daardoor slechts €729 (normaal €849 euro), S10+ is voor €844 te verkrijgen (normaal €999) en de S10e kost nog slechts €654 (normaal €749).

Galaxy S10 en S10e

Voor slechts €729 kun je de Galaxy S10 bestellen. Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’) hebben we voor jou geselecteerd. De Galaxy S10 kost bij de goedkoopste bundel slecht €688, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er €30 aansluitkosten en €11 voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op €729. Dezelfde methode kan worden toegepast op de Galaxy S10 met 512GB opslagruimte en 8GB RAM voor €909. Klik hier voor de Galaxy S10e (€654), het juiste abonnement wordt automatisch geselecteerd.

→ Let op: Op de pagina wordt gesproken over ‘2 jaar’, echter gaat het hier om de maximale duur van het contract. Je kan het abonnement bij ontvangst van de telefoon direct opzeggen, waarna alleen de aansluitkosten en één maand abonnement in rekening wordt gebracht. Het enige wat je hoeft te controleren is of de onderstaande schakelaar is omgezet.

Galaxy S10+

De Galaxy S10+ kost bij de goedkoopste bundel slecht €803 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er €30 aansluitkosten en €11 voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 844 euro. De Galaxy S10+ is nu ook te verkrijgen in de variant met 512GB/8GB RAM voor €1020 en met 1TB/12GB RAM voor €1360.

→ Lees ook: Deze abonnementen zijn ook rechtstreeks beschikbaar via Tele2. Vergeet niet om voor de optie ‘maandelijks opzegbaar’ te kiezen wanneer je het abonnement direct wil opzeggen. Bekijk hier de Galaxy S10e, Galaxy S10 en S10+.

Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. Dat kun je eenvoudig online doen of per telefoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*