‘Fortnite Season 8 start 28 februari, gratis Battle Pass met Overtime Challenges’

Smartphones

Op 28 februari komt het zevende seizoen van Fortnite mogelijk ten einde. Zoals gebruikelijk zal de overgang naar het achtste seizoen van Fortnite weer gepaard gaan met een natuurramp. In de afgelopen weken hebben spelers melding gemaakt van aardbevingen, maar nu lijkt het erop dat de zaken escaleren met scheuren in het land.

Fortnite Season 8

Het zien van deze scheuren in de game is in de eerste plaats een kwestie van op het juiste moment op de juiste plek te staan, maar verschillende spelers hebben de gebeurtenis vastgelegd en gedeeld op Twitter. Er is ook een speciale website die aftelt naar de volgende verschijning, zodat spelers er rekening mee kunnen houden.

Deze scheuren zullen waarschijnlijk met toenemende frequentie verschijnen. Het is onduidelijk wat dat zal betekenen voor Fortnite Season 8, maar het kan zijn dat ontwikkelaar Epic Games op zoek is naar een drastische verandering van het eiland door delen van de wereld af te breken. De begindatum van het nieuwe seizoen is nog niet officieel bevestigd, echter is te zien dat de Overtime Challenges van update 7.40 op 27 februari vervallen. Er wordt daardoor gespeculeerd dat seizoen 8 op 28 februari van start zou kunnen gaan.

→ Lees ook: Fortnite Season 7 – Week 10 Challenges: verdien extra XP en Battle Stars

Overtime Challenges bieden spelers de mogelijkheid om een gratis Battle Pass voor Fortnite Season 8 te bemachtigen. Alles wat ze moeten doen om een gratis Battle Pass te claimen is om 13 van de challenges te voltooien tussen nu en 27 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*