Apex Legends Season 1 Battle Pass Wild Frontier wordt vandaag uitgebracht

Gaming

Het heeft een week langer geduurd dan de bedoeling was, maar Apex Legends Season 1 gaat vandaag, 19 maart 2019 eindelijk van start. De Battle Pass voor het eerste seizoen bevat verschillende cosmetische items en gaat 950 Apex Coins kosten. Dat komt neer op 9,99 euro voor 1000 Apex Coin. Spelers die voor 99,99 euro aan Coins kopen, kunnen de Battle Pass voor 8,26 euro aanschaffen. Deze Apex Coins kunnen momenteel alleen met echt geld worden aangeschaft.

Apex Legends Season 1 Battle Pass

De Apex Legends Season 01 Battle Pass geeft spelers toegang tot de meeste personages, waaronder Octane, die onderdeel uitmaakt van het eerste seizoen. Er worden ook verschillende items zoals banners en poses ontgrendeld en er zijn skins voor Lifeline, Wraith en Mirage. De Battle Pass bevat ook skins voor de meeste wapens in de game met in totaal meer dan 100 opties.

Het doel is om nieuwe tiers op de Battle Pass te bereiken en dat doe je door XP te verzamelen, dat zowel meetelt voor de Battle Pass als voor je profiel. Hogere tiers geven spelers toegang tot beloningen die veel zeldzamer zijn. Voor dit seizoen is de ultieme beloning een zeldzame skin voor het Havoc energiegeweer, het eerste wapen dat na de release van Apex Legends werd uitgebracht.

Spelers beginnen vanaf 18:00 Nederlandse tijd direct met het verzamelen van XP, ook wanneer ze geen Battle Pass hebben aangeschaft. Besluit je om later in het seizoen alsnog de Battle Pass te kopen, dan wordt alle vooruitgang overgedragen en worden alle beloningen direct vrijgegeven. Respawn biedt ook een sneller alternatief voor spelers die geen tijd of zin hebben om alle tiers te doorspelen, want voor 2800 Apex Coins is er een Battle Pass beschikbaar waarbij de eerste 25 levels al zijn afgerond.

De Apex Legends Season 1 Battle Pass, Wild Frontier, is in Nederland vanaf 19 maart 2019 om 18:00 Nederlandse tijd beschikbaar. Het eerste seizoen komt in juni ten einde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*