Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout krijgt nieuwe map Alcatraz en is gratis speelbaar

Gaming

Treyarch heeft bekendgemaakt dat de battle royale-modus van Call of Duty: Black Ops 4, Blackout, een nieuwe map krijgt. Deze map wordt op dinsdag 2 april exclusief gelanceerd op de PlayStation 4 en zal volgende maand naar de Xbox One en pc komen. De nieuwe map is kleiner dan de map waarmee Blackout werd gelanceerd, echter is de wereld ditmaal gebaseerd op een iconische locatie: Alcatraz. Daarnaast is Blackout de rest van de maand gratis speelbaar, hoewel je een Xbox Live- of PlayStation Plus-abonnement nodig hebt om deel te nemen op de consoles.

Call of Duty Blackout – Alcatraz

Alcatraz is de beruchte gevangenis net voor de kust van San Francisco. De deuren van de gevangenis werden in 1963 definitief gesloten en sindsdien is het een populaire toeristische attractie geworden. In Call of Duty: Black Ops 4 zullen spelers moeten proberen te overleven door optimaal gebruik te maken van de wachttorens, cellen en nauwe gangen. Hieronder zijn de beelden van de nieuwe map te zien.

Het is niet voor het eerst dat Call of Duty-spelers afreizen naar Alcatraz. De Zombies-map Mob of the Dead speelt zich eveneens af op deze locatie en ditmaal zullen er ook zombies aanwezig zijn in Blackout. De trailer laat zien dat je je vijanden kunt neerhalen met een vlammenwerper.

Blackout is een van de drie multiplayermodi in Call of Duty: Black Ops 4, naast de reguliere multiplayer en Zombies. Het is de eerste keer dat Treyarch een nieuwe map beschikbaar maakt voor de batte royale-modus Blackout.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*