Respawn verhelpt progressiebug in Apex Legends-update 1.1

Gaming

Respawn Entertainment heeft op woensdag een nieuwe update voor Apex Legends uitgebracht. De update brengt verschillende verbeteren en verhelpt een probleem waardoor Apex Legends-spelers hun voortgang verloren. Spelers werden namelijk in de verkeerde server geplaatst, waarna ze weer vanaf level 1 moesten beginnen. Naast het verhelpen van het probleem is de progressie van spelers ook hersteld.

De belangrijkste nieuwe functie van Apex Legends-update 1.1 is de mogelijkheid om een party te beginnen met het team waarmee je als laatste speelde. Na een wedstrijd worden hun namen in de lobby getoond, waar je ze direct kunt uitnodigen voor je team. Spelers die niet willen worden lastig gevallen met deze uitnodigingen, kunnen de functionaliteit uitschakelen. Het is met de nieuwe update ook mogelijk om teamgenoten te muten tijdens de intro en bij het selecteren van een Legend. Spelers kunnen daarnaast aangeven of je vermoedt dat een tegenstander vals speelt of iets anders heeft gedaan.

Mocht je een aankoop hebben gedaan in de periode na woensdagavond 19:00 Nederlandse tijd tot het moment waarop het probleem werd opgelost, dan krijg je je geld terug. De progressie die spelers sinds de update van update 1.1 hebben geboekt is helaas verloren gegaan.

Update 1.1 is beschikbaar voor de Xbox One-, PlayStation 4- en Windows-versie van Apex Legends.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*