Apex Legends-update 1.1.1 geeft Gibraltar en Caustic nieuwe perk

Gaming

In de laatste Apex Legends-update heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment de personages Gibraltar en Caustic een aantal exclusieve perks gegeven. De ontwikkelaar heeft in het verleden problemen gehad met de hitboxes van beide personages, maar probeerde een evenwicht te vinden zonder het ontwerp of de hoeveelheid health te veranderen. Apex Legends-update 1.1.1 geeft zowel Caustic als Gibraltar een perk dat schade met 10% reduceert.

Apex Legends-update 1.1.1

Respawn heeft de hitboxes van beide personages aangepast toen Season 1 werd gelanceerd en bevestigde destijds dat het tweetal en Pathfinder last hadden van hun formaat. De situatie met betrekking tot Pathfinder is sindsdien verbeterd, maar Gibraltar en Caustic bleven last houden van dezelfde problemen.

De nieuwe perk Fortified moet uitkomst bieden en is een passieve vaardigheid die beide Legends ontvangen. “We geloven niet dat het afstemmen van hitboxes voldoende is om Gibraltar en Caustic vergelijkbaar te maken met hun kleinere tegenstanders”, aldus Respawn. “Vanaf update 1.1.1 beschikken Gibraltar en Caustic over een nieuw extraatje, Fortified, waarmee de schade met 10 procent wordt verminderd. In de komende twee weken zullen we deze wijziging volgen en kijken hoe ze presteren. We zullen de personages agressief aanpassen wanneer blijkt dat ze nog steeds niet krachtig genoeg zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen beide Legends goede keuzes zijn aan het einde van dit proces.”

Naast Fortified hebben de twee personages ook nog andere verbeteringen gekregen. Het gas van Caustic richt meer schade aan en het armschild van Gibraltar kan meer schade aan. De volgende veranderingen zijn doorgevoerd:

CAUSTIC:

  • Fortified Passive Perk toegevoegd: schade gereduceerd met 10%
  • Gas Damage per tick toegenomen: 1 -> 4
  • Ultimate Throw afstand toegenomen: 28 meter -> 33 meter

GIBRALTAR:

  • Fortified Passive Perk toegevoegd: schade gereduceerd met 10%
  • Gun Shield health toegenomen: 50 -> 75

Apex Legends-update 1.1.1 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*