Harry Potter Wizards Unite uitgebracht in Australië en Nieuw-Zeeland

Gaming

Niantic heeft zijn nieuwste augmented reality-game, Harry Potter Wizards Unite, uitgebracht in Australië en Nieuw-Zeeland. Het gaat op dit moment nog om een bèta, waardoor bepaalde functies nog kunnen ontbreken en spelers moeten bovendien rekening houden met de aanwezigheid van enkele bugs. De bèta is echter door iedereen te spelen en geeft een goed idee wat je in de toekomst van Harry Potter Wizards Unite mag verwachten.

Harry Potter Wizards Unite

Het is op dit moment nog onbekend wanneer Harry Potter Wizards United in de rest van de wereld wordt uitgebracht. Ontwikkelaars kiezen er vaker voor om hun mobiele games eerst te testen in Australië en Nieuw-Zeeland voordat ze wereldwijd beschikbaar worden gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=3-vN6BECzvA

Wizard Unite is net als Niantic’s Pokémon Go gratis te spelen en bevat microtransacties. Spelers kunnen in de game goud kopen, waarmee ze een tal van verschillende tijdbesparingen en andere items kunnen aanschaffen. De bundels gaan van 80 goud (€0,99) tot 10.000 goud (€99,99). Daarnaast kunnen spelers Anti-Calamity (€4,99) en Advanced Anti-Calamity Kits (€19,99) aanschaffen. Deze kits bestaan uit goud, drankjes, energie voor spreuken en sleutels. Spelers kunnen hun goud ook uitgeven aan een groot aantal andere zaken, waaronder Dark Detectors (onthult speciale items), Runestones (voor Wizarding Challenges), helende drankjes (herstelt het uithoudingsvermogen) en nog veel meer.

Harry Potter: Wizards Unite is uitgebracht voor iOS en Android. Spelers zullen net als in Pokémon Go in de echte wereld op zoek gaan naar power-ups, locaties verdedigen en hun omgeving verkennen. “We zijn enorm verheugd om deze volgende stap in de evolutie van mobiel AR-entertainment aan te kondigen. Met Harry Potter: Wizards Unite zullen spelers die ervan dromen om echte Wizards te worden eindelijk de kans krijgen om JK Rowling’s Wizarding World te ervaren”, aldus Niantic.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*