Cyberpunk 2077 Collector’s Edition pre-order nog beschikbaar voor PS4 en Xbox One

Gaming

We hebben er enige tijd op moeten wachten, maar Cyberpunk 2077 heeft tijdens de Xbox E3-presentatie eindelijk een releasedatum gekregen. Op 16 april 2020 verschijnt de game voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is een van de laatste grote releases voor de huidige generaties consoles en gezien de geschiedenis van CD Projekt RED zal dit weer een unieke ervaring worden. De ontwikkelaar maakte daarnaast bekend dat er ook een Cyberpunk 2077 Collector’s Edition verschijnt. Deze limited edition is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.comGame Mania en NedGame. Weer er snel bij, want de pc-versie is inmiddels al niet langer te bestellen.

Cyberpunk 2077 Collector’s Edition

De Collector’s Edition van Cyberpunk 2077 heeft in Nederland een adviesprijs gekregen van €219,99 en wordt geleverd met een hoop extra’s. In het enorme pakket vinden we een unieke Collector’s Edition-doos met steelcase waarin de discs zich voor de game bevinden. Het standbeeldje is 25cm hoog en toont V – de protagonist – in actie. Verder ontvangen kopers een hardcover artbook, Quadra V-tech metalen sleutelhanger, kaart van Night City, postkaarten van Night City, een NCPD-bewijszak, patches, wereld compendium met alle details van de game en een stickerset. Cyberpunk 2077 Collector’s Edition is momenteel beschikbaar bij Bol.comGame Mania en NedGame.

→ Pre-order: bestel de Cyberpunk 2077 Collector’s Edition bij Bol.comGame Mania of NedGame en ontvang een exclusieve Samurai Medallion cadeau.

Er is ook nog een reguliere versie beschikbaar gemaakt en door het plaatsen van een pre-order ontvang je een aantal fysieke en digitale items cadeau. De game bevat volgende fysieke items: case met game discs, wereld compendium waarin details staan van de game’s setting en lore, postkaarten, kaart van Night City en Stickers. De digitale goodies bestaan uit de soundtrack, artbook met tekeningen uit de game Cyberpunk 2020-boek bureaubladachtergronden voor desktop en mobiele apparaten. Bij Game Mania of Bol.com ontvang je als extraatje ook nog een exclusieve Samurai Medallion.

Beide versies van Cyberpunk 2077 zijn beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*