De release van The Last of Us: Part II zou weleens lang op zich kunnen laten wachten

Gaming

Het is nog altijd niet duidelijk wanneer The Last of Us: Part II voor de PlayStation 4 wordt uitgebracht, maar game director Neil Druckmann lijkt zich uitstekend te vermaken met de discussie. Deze week grapte hij op Twitter dat de game telkens met vijf minuten wordt uitgesteld wanneer iemand hem vraag om de releasedatum. Dat zorgde tegelijkertijd voor een stormvloed aan vragen over de releasedatum, waardoor we volgens Druckmann nog lang zullen moeten wachten op de game.

De verwachting is dat The Last of Us: Part II in februari 2020 verschijnt. Onlangs zei Ellie-actrice Ashley Johnson dat ze denkt dat de game uitkomt in een maand die met de letter ‘F’ begint. Kotaku-journalist Jason Schreier heeft soortgelijke informatie ontvangen, terwijl de doorgaans goed geïnformeerde analist Daniel Ahmad claimt dat februari 2020 de huidige interne datum is voor de titel.

The Last of Us: Part II komt naar de PlayStation 4, maar Sony heeft bekendgemaakt dat de PlayStation 5 backwards compatibel is en dat betekent dat de game van Naughty Dog ook speelbaar zal zijn op de nieuwe console. De PlayStation 5 en de volgende generatie Xbox, Project Scarlett, worden in het laatste kwartaal van 2020 verwacht.

→ Lees ook: PlayStation 5 (PS5) is krachtiger dan volgende generatie Xbox (Project Scarlett)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*