Samsung Galaxy S10 voor slechts 525 euro te koop

Smartphones

Samsung begin 2020 de Galaxy S10, S10+ en S10e officieel aan. Het drietal werd op 8 maart in Nederland uitgebracht, echter is de Galaxy S10 door middel van een eenvoudige methode al met 150 euro korting te bestellen.

Providers geven consumenten namelijk korting op de prijs van een toestel wanneer ze een abonnement afsluiten. Bij Tele2 is dat ook het geval bij een maandelijks opzegbaar abonnement, waardoor je flink kan besparen zonder ergens aan vast te zitten. De Galaxy S10 kost daardoor slechts €526 (elders €668).

Na het ontvangen van je telefoon kun je het abonnement direct opzeggen en is de telefoon van jou, omdat je deze bij het afsluiten volledig hebt afbetaald. Er zijn geen verdere kosten. Het complete bedrag bestaat uit de volledige toestelprijs (die je direct afrekent), kosten voor een abonnement van één maand en de aansluitkosten van 30 euro.  Dat kun je eenvoudig online doen of per telefoon.

Samsung Galaxy S10 Livestream

Galaxy S10

Voor slechts €526 kun je de Galaxy S10 bestellen. Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Tele2 en het juiste maandelijks opzegbare abonnement (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’) hebben we voor jou geselecteerd. De Galaxy S10 kost bij de goedkoopste bundel slecht €480, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er €30 aansluitkosten, thuiskopieheffing van €5,70 en €11 voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op €526.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*