State of Play 24 september livestream: onthulling The Last of Us Part II releasedatum

Gaming

We hebben er alweer enige tijd op moeten wacht, maar vanavond verschijnt er tijdens een nieuwe State of Play meer informatie over The Last of Us Part II. De State of Play staat gepland op 24 september om 22:00 Nederlandse tijd.

The Last of Us Part II

Op Twitter publiceerde ontwikkelaar Naughty Dog al een teaser met de iconische tekst “I’m gonna find…and I’m gonna kill…every last one of them.” De korte clip toont een bebloed mes op een zwarte achtergrond.

De grote vraag is wat Sony gaat onthullen van The Last of Us Part II? We verwachten persoonlijk dat er nieuwe gameplaybeelden beschikbaar zullen worden gemaakt en dat we een releasedatum krijgen te horen of in ieder geval een periode waarin de game moet verschijnen. In de tussentijd kun je nog even genieten van wat prachtige beelden van de game in deze onderstaande video.

The Last of Us Part II is de opvolger van een beste PlayStation 3-games ooit gemaakt en die ook als remaster beschikbaar is voor de PlayStation 4. De verwachting was dat de game in 2019 zou worden gelanceerd, echter is inmiddels duidelijk geworden dat de release in 2020 zal plaatsvinden. Volgens geruchten heeft dat te maken met de komst van de PlayStation 5, waar de game ook speelbaar op zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*