The Last of Us Part II pre-order: alles wat je moet weten over de Special, Ellie en Collector’s Edition

Gaming

We hebben er even op moeten wachten, maar Sony heeft tijdens de laatste State of Play bekendgemaakt dat The Last of Us Part II op 21 februari 2020 wordt uitgebracht. Naast een nieuwe trailer werden ook de verschillende edities van de game onthuld: Standard Edition, Special Edition, Digital Deluxe Edition, Collector’s Edition en Ellie Edition. Het heeft er helaas de schijn van dat de Ellie Edition alleen in de Verenigde Staten verschijnt. Ben je van plan om The Last of Us Part II te kopen? Deze versies zijn beschikbaar bij Bol.com, Game Mania en NedGame.

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II Collector’s Edition komt met een beeldje van Ellie (30 cm hoog), een levensgrote replica van Ellie’s armband, een SteelBook-case, een 48 pagina’s tellend artbook van Dark Horse, een set van zes emaille pins, een lithografie artprint en een set van vijf stickers. De Collector’s Edition wordt geleverd met een code voor digitale content, waaronder een dynamisch PS4-thema, een set van zes PSN-avatars, een digitale soundtrack en een digitale versie van het mini artbook. In Nederland gaat de Collector’s Edition €189,99 kosten. Een pre-order is beschikbaar bij Bol.com, Game Mania (€179,98) en NedGame (€189,99). Wees er snel bij, want op=op!

De Ellie Edition komt met alle inhoud van de Collector’s Edition plus een volledig functionele recreatie van Ellie’s rugzak, een geborduurde patch en een 7-inch vinylplaat met muziek van de originele soundtrack. Vooralsnog lijkt de Ellie Edition alleen in de Verenigde Staten te verschijnen.

Ten slotte is er een Special Edition van The Last of Us Part II met een SteelBook-case en alle digitale content van de Collector’s Edition. In Nederland is de Collector’s Edition voor €89,99 beschikbaar bij Bol.com, Game Mania en NedGame.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*