Limited Edition Death Stranding PS4 Pro aangekondigd en beschikbaar gemaakt voor pre-order

Gaming

Death Stranding van de beroemde creatieve geest Hideo Kojima verschijnt op 8 november en speciaal voor de release heeft Sony een Limited Edition PS4 Pro-bundel ontworpen. Deze unieke PlayStation 4 Pro krijgt in Nederland een prijskaartje van €469,99 en is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Game Mania. Let op, want de console wordt in beperkte oplage op de markt gebracht.

Limited Edition Death Stranding PS4 Pro

Sony heeft de Limited Edition Death Stranding PS4 Pro een witte matte afwerking gegeven met twee BT-handafdrukken die de continenten van de wereld vormen. De bundel wordt geleverd met een oranje doorschijnende DualShock 4 controller, die dezelfde kleur heeft als de BB Pod in de game. Tijdens het spelen van Death Stranding kun je de controller zachtjes schommelen om te emuleren dat je de BB Pod in eigen handen houdt. De game komt op een Blu-ray-disc.

De PlayStation 4 Pro is afgezien van een aangepaste behuizing identiek gebleven en de Death Stranding-bundel is gebaseerd op de laatste revisie, die zuiniger en stiller is. Death Stranding bereikt op de console een dynamische 4k-resolutie, terwijl HDTV-bezitters zullen profiteren van verbeterde beeldkwaliteit door supersampling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*